Keliru

Assalamualaikum ibu , saya nak tanya . 1. Kalau anak baru start makan boleh tak guna beras biasa yang kita makan ? ( Saya guna beras jasmine super import ) 2. Untuk permulaan anak makan sehari berapa kali ya ? #Anakfirst

2 Các câu trả lời

Bole je guna beras biasa. Saya pun pakai beras biasa je. Permulaan bubur kosong dulu. Sehari 3 kali. Pagi tengahari dan malam

5y trước

Okay , thanks Mommy ❤️ untuk satu hidangan berapa banyak ya ?