Keliru

Assalamualaikum ibu , saya nak tanya . 1. Kalau anak baru start makan boleh tak guna beras biasa yang kita makan ? ( Saya guna beras jasmine super import ) 2. Untuk permulaan anak makan sehari berapa kali ya ? #Anakfirst

2 Các câu trả lời

Wslm.. Bole sis.. Pkai beras biase.. Tp tgok laa dulu kdg2 ade ank yg alergik.. Try dulu cmne.. Mse ank sy dulu bole jek Beras biase cm kita mkn tu..

Bole je guna beras biasa. Saya pun pakai beras biasa je. Permulaan bubur kosong dulu. Sehari 3 kali. Pagi tengahari dan malam

5y trước

Okay , thanks Mommy ❤️ untuk satu hidangan berapa banyak ya ?