strechmark

Assalamualaikum ibu maaf nk tanya ni pertama kali mengandung saya mengalami alahan ruam yg teruk kt badan abis blkang badan dada tengkuk leher smua naik ruam termasuklah perut.. pelbagai jenis krim doktor bgi tak jalan jugak.. katanya pembawakkan budak nnti dah bersalin okaylah.. tapi siapa yg tahan rasa miang gatal merenyam pada seluruh badan termasuklah parut bawah perut ni meriah.. ada tak cara nak kurangkan?please respon

strechmark
1 Trả lời

sy pon mcm tu jugak, dah try mcm2 tapi tak hilang pon. kalau gatal, mohon jgn garu nanti makin teruk.