Ruam ibu hamil

Saya just nak tanya tips untuk kurangkan rasa gatal ruam. Saya dah 28 minggu hamil, sekarang tiba2 naik ruam satu badan. Beli farmasi ceramic tapi tak jalan. #firstmom

Ruam ibu hamil
1 Trả lời

Kes saya eczema makin teruk masa trimester 1 & 2. Jadi pergi pakar kulit di klinik GP, dia pantau sampai dah stabil di trimester 3. Ada la prescribe ubat makan & sapu, tapi kita kena beritahu kita pregnant supaya doktor beri ubat yg sesuai untuk kehamilan.