proses ecv

Assalamualaikum ibu ibu semua. Sy nak tnya ada ke ibu2 yg pernah buat proses ecv maksudnya memusingkan baby yg songsang ? Sy jumpa pakar hri tuhh scan bby songsang & akan jalani proses ecv pd 37 minggu . Macam2 perasaan sy skrg. Perlu ke sy setuju untuk caesar je ? Atau cuba dulu proses ni ? Tolong sy ibu2 😭

4 Các câu trả lời

kalau sis kuat nak beranak biasa boleh try ecv sis..kalau sis tak kisah czer then boleh mntk plan utk czer..