26/6 hritu sy scan dr kt kk & baby songsang .. so esok pergi hosp buat ECV .

Sakit ke proses ecv tu? Sy 1st time mom 😭#pleasehelp

2 Các câu trả lời

doc akan advice proses ecv..sy ada trdgr doc advice kt katil sblh masa ke pac ,mmg akan sakit ..even kita tekan2 pn xslesa inikan nk pusingkan anak. .tp kan..awak cuba la bykkan berjalan sbb dgn izin Allah baby akan ikut graviti bumi...bykkan doa ya.smga yg baik2 utk awak

Hii.Alhamdulillah sy selamat czer hrini sbb bby songsang & air ketuban kurang . Alhamdulillah