Breast pump

Assalamualaikum.. ibu-ibu semua nak tanya la.. breast pump jenama apa yang ok? Yg murah dan berkualiti.

2 Các câu trả lời

I pakai autumz passion around rm350 complete set sekali bag, icepack, manual breast pump, and storage bottle & plastics. Worth it, dah 5 bulan pakai takda masalah apa2 lagi. Pump suction pun kuat. Tapi kalau nak tau lagi yg sesuai boleh pergi try sendiri jenis2 lain. Kedai pumponthego ada boleh try.

5y trước

Ooo okei.. terima kasih ya