Excited

Assalamualaikum.. Hye mommies smua... Saja nk share.. Hri ni kandungan da 33 weeks.. Another 7weeks to go.. Rsa sakit sgt dah kt tulang pelvix ni.. Kdng2 rsa mcm segugut period pon ada.. Tp jarang rsa.. Dlm sminggu tu ada la 2 or 3 kali.. Xsabar nk tnggu baby ni kluar.. Tp dlm msa yg sama takut sgt.. Sbb xpernah lalui, xthu rsa sakit yg mcm mna.. Smoga Allah permudahkan utk sy & smua mommy yg bakal bersalin nnti.. Sy due 8/2/2020.. Mommy smua due bila..?? Share la apa yg korg rsa skrg..

2 Các câu trả lời

Bby dh trun bwah sis..sbb 2 sakit..moga slmat smuanya ye..inshaAllah amin

5y trước

Ha ah.. Dah trun.. Huhu.. Tq sis.. Amin amin..

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin