ada x mommy yg macam ni juga?

last menses sy 17/8 .. brapa hri ni sy rsa mual krem perut & sakit belakang . hri ni sy jalan tiba2 thidu bau yg sy x dapat hidu msa prgnant kali ptama dulu. mual & nak muntah. nak cek upt tp takut kecewa sbb 3 hari lg due period, mungkin tnda2 no period juga hahaah ada x mommies mcm ni?

3 Các câu trả lời

mau period pn mcmtu sis.. mglahkn org mgndung .. mual pening last² dtg haid.. sis tunggu delay period bru test upt.. moga d berikan rezeki , Amen

yup mcm sy hehhee inshaAllah ada bby tu😊

5y trước

in shaa Allah harap ada rezeki, masa tu awak brapa weeks?

Dah lewat period nanti test la upt.