KANTUNG KOSONG

Assalamualaikum. Harini saya sedih sangat. Dalam dua minggu ni mmg ada spotting coklat, tapi harini agak berat and agak kepada kehitaman sikit. Saya pergi scan sebab dah cuak. Sekali bila scan dr cakap kantung masih kosong walaupun sudah 7w6d. 🥹 and dia sarankan dtg semula dalam dua minggu lagi. Ada suggestion kuat kan rahim atau apa2 tips untuk jaga baby tak ?

1 Trả lời

bedrest. jgn buat kje rumah or so on. biasa 7w mmg nmpk kantung je baru. tpi kalau keluar fresh blood terus pg emergency. bwk sekali gmbr scan.

2y trước

suruh bos check kan. sbb bleeding. die as doc mesti tau kalau bleeding mmg kena bedrest.