Scan tak nampak apa apa

Hi, harini saya agak sedih. Sebab tadi pergi scan, tapi dr cakap tak nampak apa apa lagi. Dia cakap kena datang lagi dua minggu. Kalau ikutkan last period sekarang saya dh 6 minggu. Normal ke kalau kita scan tapi tak nampak kantung?

2 Các câu trả lời

period teratur tak? saya period tak teratur scan 5 week 4 days pon tak nampak apa dia kata sebab period tak teratur. suruh datang minggu depan

x buat tvs scan vaginal,kdg2 badan berisi xnampak scan atas baru pregnancy