?

Assalamualaikum hai ullos?nak tnya normal ke klu pregnant 14week,tapi perut masih kecil?mana yg tahu ,please share?tq

62 Các câu trả lời

normal sis.bile checkup jantung baby,saiz kepala n lain2 doc cakap ok so jgn risau.setiap wanita tak sama.ada yg baru 3,4 bulan dah macam trimester dah,jaga diri n pemakanan sepanjang kehamilan. macam saya anak pertama dulu berat saya masa bersalin 49kg je.baby cukup2 je 2.5kg. baby no 2 sampai no 6 ni pun berat saya paling tinggi 56kg. perut kecik je.semua sihat sempurna semasa dilahirkan.jangan lupe doa juga ye banyak2. ni yg baby 2019 ni baby saya 3.2kg.sihat alhamdulillah.

normal sis.. sya kandungan 6bulan baru la nampak baby bump.. itu pun orng tak caye dh 6 bulan sbb kecil.. tapi jangan risau ye.. selagi kita g check up doc ckp baby ok.. so kira everything is ok.. positive yaaa.. apa pun sis jgn isap weed ye.. hehehe

wasalam, saya 6-7 bulan baru nampak sikit. sekarang dh 9bulan tunggu hari. bila org tanya berapa bulan. saya jawab tunggu hari je. terkejut org tu. sbb perut kecil. takpe asalkan baby sihat 😅 mommy pun kecil, perut pun ikut mommy lah kan.

5y trước

Untungla sis..mesti kulit perut sis nipis..mcm akak baru 3 mths dah nampak besar sbb jenis kulit perut tebal🤪

Walaikumslm sis.. Normal tu skrg ni sya preggy 6bulan still mcm biasa je xde nmpk perut.. . 😂mcm xde bwk bby. . Org salu tnye preggy ke hrtu ckp prggy xnmpk pun perut.. .. Yes sya preggy dh 25week dh

Sy 5bulan bru nampak tumbul sikit perut... Alah perut nampk xnmpk xyh la kisah sgt jnji p check up baby sihat semua alhamdulillah dh.. Perut stiap org xsma.. Lgpn 14w baby kcik lg.

Normal... Sy 20w baru nmpk perut.. Tu pn kecik je.. Kdg2 pg check up kt klinik org x percye sy pregnant sbb perut xnmpk.. Jnji bby dlm perut sihat 😊

Masih belum nampak lagi tu sis. 5m keatas ikut ketebalan perut ibu la sis. Tak nampak takpe, janji baby sihat. Ibu sihat ye. Jangan risau k 😇

Sy da 18 week perut pun tak nampak besar lg..😁...ikot org juga sis..prenant yg dulu 4 bulan dah besar da perut nya

Sy ank first dh dekat nak bersalin baru org npk perut sy, padahal dh tnggu hari 🙄 Ada yg tegur eh pregnant ke 😂😂

Normal je..badan org x sama..sy sblm ni dh mengandung 7bln pn org x perasan..diaorg tau pn sbb sy ada bsh bj baby..😅