X Nmpak Kantung..

Assalamualaikum.. Nak tnya ckit.. First bby.. Sya dpat tau... Prgnant 6w 6day.. Bila scan.. X nmpak kantung.. Normal ke??. Siapa ada pglaman.. Please share.. Tq

2 Các câu trả lời

Tak nampak kantung ada dua kemungkinan,sama ada awal sngt atau ectopic pregnancy

5y trước

klau ectopic selalunya week 6 dh mula alami pendarahan teruk,sakit pada bahagian kiri atau kanan pinggang,muntah teruk smpai tkboleh bediri,klau tkdk apa2 mungkin cuma pregnancy tu awal lagi,so tknampak lgi kantung

saya pon tak nampak. .blur