?

Assalamualaikum hai ullos?nak tnya normal ke klu pregnant 14week,tapi perut masih kecil?mana yg tahu ,please share?tq

62 Các câu trả lời

Normal sis. Saiz perut bergantung pada banyak faktor. Ada ibu yg kecil, ada yg besar. Janji baby sihat 😊

Perut kecil besar tak penting sis... yang penting kandungan sihat... lagipun baru lagi. Normal lah tu.

Normal... Lps 20 week, bru leh rse bsr skit, nnt da 30 week ke atas, bsr byk

Normal..sy dah masuk 9bulan baru perot besar..kalo x perot nmpk mcm xcukup bulan je..

normal je sis sy da 6bln masi x nmpk perut mcm org buncit je.... tp da ada gerakan...

14 weeks bby pun masih kecil 😅 jngan risau. Sya masuk 5 bulan baru ada bby bump

Normal sis..jangan risau..semua perut tak sama..ada nampak dah..ada belum nampak

Waalaikumussalam.. Normal sis... sy pun first preg... dh 12w... tp xnmpk sgt..

Normal je.. Sy dh 20 mnggu, still kecik je.. 😊😊

Normal sis, sy da 16 minggu pun, xnpk lg perut... Jnji baby sihat...