slalu skit kpala

Assalamualaikum . Hai sumer . Sy preggy 6weeks 6days , tp masih belom checkup kat klinik .. Memang mase ni rase xde selera makan n slalu sakit kepale ke ? Sy xda alahan lagi cume selalu sakit kepale dan kurang selera makan . Lepas tu sy nak tahu , kandungan brapa weeks ye baru nampak perut? Sebb perut kecik n leper je . Sy sorang yg berbadan kecil dan kurus . Berat pun 40kg je . Sejak preggy xtimbang2 lagi . Ni 1st baby sy . Mohon pencerahan akak akak semua yer. Perlu x sy g cek kat klinik swasta dlu sbb klinik krjaan xbleh lagi buat kad kan kalau kandungan baru lagi .

1 Trả lời

Tu kira alahan jugak sis. Perut kalau nak nampak biasanya 6 bulan ke atas. Depends body masing2. Kalau nak try pegi check skrg boleh je. Cuma kalau scan takut tak nampak lagi.

4y trước

🤗🤗