mase kencing prasan keputihan koko..lepas cek dlm miss v ade mcm ketulan kecik wrna merah pink

hai mommies..sy skrg tengah bimbang..sy gugur ke? nak pergi cek klinik dah mlm sgt ni..n sy baru 6weeks..sy xde sakit perut sgt pon..cume dtg xselesa je skejap2 ptg tadi..ade sape ade pengalaman mcm sy? help me#firstmom #pleasehelp

4 Các câu trả lời

Awal pregnant bg setengah org akan keluar darah sikit masa proses penempelan telur. Saya first pregnant mcmni. Dlm 2 3 hari lepastu okay. Nak sure boleh g check doc ya

Harap sis dah check up… jln terbaik mmg jumpe doc snap gmbr spotting brown semua tu utk tunjuk pade doc 🥰

biasanya ada dapati rahim luar atau 8w bawah ada dapat macam lain . ya mestilah pergi klink utk checkup.

Pergi klinik terus