Gerakan Baby

Assalamualaikum and hai semua.. Normal ke klau da 38 weeks rse baby cme gerak2 slow je.. Sbb dlu mse 35 keatas baby suka kick.. Skrg dia rse cm gerak2 je dlm perut.. Skrg kne btul2 fokus kire sbb tkot x ckup gerak.. Sbb rse gerak tu slow je.. X tau la klau baby da x muat dlm perut sbb tggu hari je ni.. Pastu kadang2 ble perut rse keras tu bole ke dikira sbgai slah 1 gerakan baby? Semoga mommies dpt share dgn sy.. ?

2 Các câu trả lời

Sama macam saya masuk 38w je baby gerak slow2 je.. confuse nak kira gerakkan dia