Macam mne rasa contraction

Hai saya dh 36w.. tarikh due date 18/6.. ad x mommy yg dh bersalin .. sy first mom.. bole x bgitau mcm mne rse contraction tu.. sbb confius laa.. tpi skrang ad je rse ngilu2 dekat miss v bila baby gerak2.. baby aktif gerak… kalau dy gerak perut jdi keras lepastu sehari 2kali baby sedu dlm perut.. perut dngn miss v berdenyut bila baby sedu.. normal ke mommy

1 Trả lời

Contraction kn rs dia mcm senggugut yg kuat serentak dgn sakit pinggang belakang. Kalau takde dua ni serentak tu bkn contraction. Makin lama makin kuat n makin kerap.

1y trước

Sakit perut nk berak tu rasa mcm hujung2 kan😂 kira contraction tu sakit perut belah bwh plus sakit pinggang la tp xde rasa benda nk kuar😂