?

Assalamualaikum.. Hai mumy semua? Nak minta pendapat ni.. Masa mumy preggy minum Susu apa yee? Share2 laa☺️

73 Các câu trả lời

Anmum coklat. sedapp betul 1 hari smpai 4 kali mnum, tak maniss 😁 baby pun bambam skli kluar 😂

Full cream dutch lady. Sehari pg n mlm..tgk la bdn mak berat naik byk mna..ank pun sehat keluar💪

Sya minum dutch lady full cream.satu kotak besar suami beli letak ais box😋😋dapdap.

Masa pregnant minum susu kambing laaz. Lepas dah beranak minum susu kambing umaimah

Waalaikumussalam. Saya minum susu HL. Kadang2 susu Dutch Lady yg high calcium.

Time pregnant minum anmum. After bersalin minum similac mom & enfamama

Farmfresh je. Tu pun mkn ngan cereal sbb tekak xblh terima susu 🤭

mula2 anmum...tpi rasa loya..and then tukar p susu evryday...sedaapp

Saya minum susumomegojes sbb dah ada folid acid dlm susu tu 😀

di sbb kn sy gdm mnum susu fresh milk @ low fat je.. xblh mnum manis2

5y trước

tp ingt nk carik susu kambing.. sbb adik ipar ckp susu kambing klo mnum awl, ank kuning xlama.. dia 3 hari je kuning.. hri tu p ceramah gdm, doc kata anmum pn blh mnum .. tp klo dia suruh amik 5 scoop, cukup skdr 2 scoop je utk kita bancuh.. jd kurang manis nyaa