?

Assalamualaikum.. Hai mumy semua? Nak minta pendapat ni.. Masa mumy preggy minum Susu apa yee? Share2 laa☺️

73 Các câu trả lời

Sy minum tamar coco..ank kdua n ktiga sy minum tamar koko..alhmdulilah nk bsalin btenaga wlaupun x mkn hnya minum tamar koko..dn ank2 sy x kne kuning pun..p klinik pun 3 @ 4 kali je cek kuning. Susu bdn sy bnyk sngt Ank ptama sy x thu bgusnye tamar koko 2.nie sy mgandung ank k4 pun sy minum tamar koko..

5y trước

Klau kt tempat awk ada Sri tanjung blh cri lh...

Awal kndgn susu Fernleaf..msuk 3bulan tukar hi goat.. msuk 6bulan tukar anmum.. msuk 7bulan tukar enfamama😂..brapa kali tukar daaa.. tp kali ni lps tukar enfamama sy ada rasa prubahan..senang membuang pada yg smbelit mcm sy.. klau tau,dri awal sy mnm enfamama..huhu

kalau yg ada gdm bole la minum anlene yg low fat,kalau normal xde masalah selalunya nurse suh minum susu mcm fernleaf tu je sbb takut baby besar dlm perut kalau minum susu mngandung ..susu dutch lady low fat pun bagus juga minum

Enfamama.. dlm to DH siap acid folic semua.. mne ade alahan & susah nk buang air besa.. time pregnancy elok ambik.. kurang selere mkn Hb rendah mmg sesuai 1 Susu semua Ada X yah nk mkn minum yg lain all in 1..

1st anmum .. manis xleh msuk 2nd enfamama .. lg manis dri anmum 3rd frisomum .. ok sikit ni tekak sy tau, mybe xsama dgn mmy lain😂

Saya dulu minum susu Anmum, cuma tak ambil selalu. Selang sehari baru minum sebab takut baby terlalu besar dan banyak gula.

Dulu slalu beli fresh milk HL.. tetibbe 1hari ada promosi fresh milk goodday.. try beli.. pehhhh sedap gilerrr. Tak muak..

Farm fresh 👍👍👍 klau dh buka sekali .. mmg habiskan dlm Masa 3 Hari je .. huhu .. susu kurma dia pon .. nyummmmmm

saya ada PCOS, so doctor suggest minum fresh milk sahaja. Tak boleh minum susu mengandung or apa2 susu tepung ☺️

5y trước

saya dah 38w 3d 😬 mula2 minum susu anmum tu. Bila doctor tau, dia suruh ambik fresh milk je. sebab kata susu tepung kan mesti ada pengawet juga utk bagi tahan lama. sebab sekarang pun tgh ada lagi cyst tu. so doctor suggest utk elak sebanyak mana yg boleh dari ambik makanan n minumam yg dah proses n ada pengawet buat masa ni.

Sy tak minum susu. Jadi sy gantikan dgn Ostematrix dari Shaklee. Sumber kalsium & magnesium, pengganti susu.