KERAGUAN?

Assalamu'alaikum / hai mommy2 sekalian, i nak tanya ni,, i baru gugur bulan 8 haritu.. Dan sekarang i tengah tunggu i punya priod balik,, last darah gugur i masa tu dari 13/8 to 28/8(2weeks),, dan sekarang masuk hari ke40 i tak datang priod lagi.. Dan i tak test upt lagi..terkadang tu ada rasa cramp perut,sakit belakang pun ada rasa terkadang..lately ni cepat penat.. 2minggu lepas i demam kepala berat sangat.. So, mommy2 rasa i prengnat or not?? Hehehee.. Semoga i diberi peluang untuk mengandung lagi.. Aamiin.. #AlfatihahToBabyAnas?

5 Các câu trả lời

huhuhu kami bukan doc sis, sis kena cuba la check upt or terus jumpa doc baru tau jawapan pasti ✌✌ tapi moga ada rezeki sis la ya

5y trước

Ye sis,, hehehe.. Saja nak kongsi cerita.. Aamiin..

Waalaikumussalam.. utk kepastian, boleh test upt..

Aminnnn. Semoga ade rezeki dpt baby lagi 😁

Apa2 cek UPT.. Or jumpa doktor

Semoga dimurahkan rezeki sis.