pemakanan

Assalamualaikum hai mommy" siapa ada seperti saya, kandungan syg suda hampir 8bulan sering muntah" klau mkan makanan sperti nasi ikan ayam mmm bila mkan makanan ringan sperti koropok biskut tidak jga jdi sya lebih bnyak mkan keropok" dn biskut dari nasi 😌 Adakah ia berbahaya utk s kecil ? Share please Thankyou

1 Trả lời

maaf sis ada bgy thu doc x ? biasa nya dy akn bgy ubt thn muntah . tapi seeloknya mkn buah dan sayuran la sb baby tu nk vitamin byk protein untuk tumbesarn .