berapa Kos check up di klinik swasta?

Assalamualaikum hai mommies.. Sy dah 13 hari lewat.. 21/12/2020 sy try test upt pagi².. Gmbr sebelah results dia.. Tapi belom pegi klinik gov atau swasta utk sahkn.. Skrg sy selalu sakit pinggang, buat keje sikit, diri lama sikit je.. Rasa sakit.. Pastu kdg2 rasa sakit kt rahim.. Setakat ni tak ada bleeding/spotting pon.. Pernah keluar cairan wrna coklat gitu tapi sikit je.. Dan sekali tu je lepastu tak keluar dah sampi harini.. Last period 14/11/2020, bila kira2 skrg dh 6weeks.. Bila sy patut pegi klinik utk sahkan? Dan kalau nk gi Klinik swasta utk scan berapa kos yg sy perlu keluarkan? #firstbaby #firstpreganancy #bantusharing

berapa Kos check up di klinik swasta?
22 Các câu trả lời

Sy pergi awal sgt, xnampak pape, so dia ambik darah & scan dekat rm180 sy kena..dinasihatkan pergi 8 minggu ke atas so scan je