berapa Kos check up di klinik swasta?

Assalamualaikum hai mommies.. Sy dah 13 hari lewat.. 21/12/2020 sy try test upt pagi².. Gmbr sebelah results dia.. Tapi belom pegi klinik gov atau swasta utk sahkn.. Skrg sy selalu sakit pinggang, buat keje sikit, diri lama sikit je.. Rasa sakit.. Pastu kdg2 rasa sakit kt rahim.. Setakat ni tak ada bleeding/spotting pon.. Pernah keluar cairan wrna coklat gitu tapi sikit je.. Dan sekali tu je lepastu tak keluar dah sampi harini.. Last period 14/11/2020, bila kira2 skrg dh 6weeks.. Bila sy patut pegi klinik utk sahkan? Dan kalau nk gi Klinik swasta utk scan berapa kos yg sy perlu keluarkan? #firstbaby #firstpreganancy #bantusharing

berapa Kos check up di klinik swasta?
22 Các câu trả lời

klo awal2 baik sis scan pada 8w ..sbb dah nmpk bby dan ade degup jntung .. tkot awl2 masih kecik .. tmpat sy scan rm40 ..

utk scan kat klinik swasta di tempat saya bawah 50 je.. dia akan tanya bila last period ..seawal 5 minggu pun blh cek

saya haritu mula pregg saya checkup klinik swasta.. cas rm30 jew.. dia biasa tgk atas klinik tmpt sis

4y trước

saya klu klinik dkt umah mau rasanya tiap bulan g scan tgk baby hhaahha...

Xtentu harganya. Kena rajin survey. Kadang ada klinik yg buat promotion

Tahniah sis, normally dlm RM100 jugak sbb include urine test

p klnik krjaan je..nti dia akn bg tau step strusny

Saya selalu pergi klinik swasta dalam 200 kadang lebih

4y trước

oo okay dear tq 😘

sis pakai apps apa utk kitaran period niy ?

4y trước

pkai apps flo sis 🤗

masa sy scan rm60... btw tahniah ye..

Rm100 - rm200 tiap bulan ..

4y trước

Depends on you juga. Klau plan nk bersalin swasta, cek je tiap bulan kat tmpt sama. Atau selang2 ke KK.