menghitung hari...

Assalamualaikum.. due dah minggu depan,doakn saya ya ibu2x.. sya doakn jgk ibu yg da dlm nie dpermudahkn tuk bersalin nnti..

23 Các câu trả lời

Sama lah saya.. Semoga urusan bersalin kita dipermudahkan, ibu dan baby diberi kesihatan yg baik dan diberi perlindungan Nya... Amin2

Aaamiin.. Semoga dipermudahkan segala urusan awak sis.. Smoga awk ngan baby x mslh, bby sihat dan kluar dengan mudah

4y trước

Aamiin.. tq sis...

Waalaikumussalam.. semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin..dan ibu² yg sedang hamil jgk Aamiin

sy due 17/7 .. belum ad tanda² bersalin . harap dipermudahkan tuk bersalin ..

Sama la kita due mggu dpn.. Semoga dipermudahkan urusan kita semua..

Semoga dipermudahkan oleh Allah utk proses melahirkan.. aaminn

Aamin..semoga dipermudahkan semuanye melahirkan nnti

Smoga dpermudahkan proses brsalin pd yg dah due...

Waalaikumusalam.. semoga dipermudhkn urusannya sis

Semoga Allah mudahkan urusan kita dlm melahirkan