Due 14/08/24🥰

Sya dh 38w4day.. td dlm pkl 10.30pm..cam tu di bawah perut ada terasa sakit yg kejap dtang dn pergi.. relax kejap. Dh rasa x tahan.. bawa husbnd pg hos trus. Doakn sya ya kwan2.. semoga dpermudahkn semua nya.

4 Các câu trả lời

saya 13.8 tapi dh selamat lahir pada 3.8.. Alhamdulillah.. dok brckp sangat dgn baby nk kluar tarikh apa nie.. nk kluar bila nie.. sekali dia bgi 10 hari awal hehe.. saya punya xda turun tanda, tp ada contraction 10 ke 15 minit.. ingatkan biasa2 saja.. pergi2 check masya Allah dh buka 5cm.. smoga dipermudahkan urusan kawan2 🤗

saya Baru 37week... tapi rasa sama ...cuma baru sekali haritu jeee... semoga dipermudahkan segala urusan awak...

Macam mana keadaan skrg sis? Doctor cakap apa? Sebab saya pun perut kerap mengeras

semoga dipermudah