scan

Assalamualaikum dan selamat pagi, saya nak bertanya kalau kandungan dah masuk 8week boleh ke nak pergi scan di swasta je dulu. Ke perlu ke kerajaan terus senang urusan buka buku.

2 Các câu trả lời

Sy sbb pernah gugur 5 kali, kira takut nak buka buku pink awal, so sy mula2 scan d swasta dulu, after 12weeks bru sy buat buku pink dan bawa previous punya scanning dgn swasta.

5y trước

Ohh jadi boleh jela scan dulu di swasta ye, nanti ada kelapangan baru buka buku pink. Tq ye sis info