susu

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera saya sekarang pregnant 10weeks... Nak tanya ada tak ibu2 di awal kehamilan sehingga bersalin tak minum susu...

18 Các câu trả lời

Sye kdng2 je mnum ssu...time trign ,tp hujung2 sye byokkn mnum ssu utk tmbh ssu badan 2 je

sy minum susu tp kurang sbb asyik lupa. jadi nak senang sy beli pil kalsium .

Saye minun susu anmum..nurse pesan sruh minun..lps 6 bln kne stop. Skrg 4 bln lbih

5y trước

usia kandungab sme dgan sy...

Saya pun tak minum susu sbb mual la mnum susu . Minum pun milo jer alhamdulilah ok

5y trước

Milo ok kew sis..sbb nurse tak bagi minum Milo..tapi susu Saya Tak leh telan..nk muntah

Sy xminum susu... skrg 12w malam2 da sakit belakang..

5y trước

Sama sis... Tapi nak mnum susu xlalu pulak 🤦‍♀️🤦‍♀️

Sy x minum xble telan

Minum milo..

Sy xmnum ..