susu fomula

Assalamualaikum dan salam sejahtera mommy2...sy nak tanya..di awal usia pregnat mommy2 amalkn minum susu apa ya??usia kandungan baru lg...dalam 5minggu mcm tu?

18 Các câu trả lời

Say minum susu segar hl.. susu tu ada folic asid.. sem2 plak mnum dutch lady low fat yg kotak kecik tu beli berkaton2.. simpn dlm peti sejuk.. minum sejuk2 sedap

Kdg² anmum kdg² enfamama.. Kndungn dlm susu kna ambil kra jgak.. Kalsium + folic asid & lain²

I minum dutch lady low fat. Dietician sarankan.

Saya minum dutch lady full cream atau low fat..

Susu wildan pun elok juga,rasa dia smooth je

Saya minum susu similac mom,

Saya minum susu kambing

Susu dutch lady LOW FAT..

Sy minum susu HL,omega,

Susu yg low fat...