Bayaran Bersalin di Hospital Kerajaan berapa ye?

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Nak bertanya. Pengalaman ibu ibu bersalin di hospital kerajaan berapa ye? Boleh share tak hospital mana dan berapa harga. Terima kasih sudi menjawab.

2 Các câu trả lời

kerajaan x mahal sis .. bayaran ikut cara kita bersalin .. paling mahal bersalin czer , tu pon rm200 .. kalau normal , forceps,vacuum rm100 ke bwh .. x termsuk ward , ubat2 bagai .. sedia je rm500 mcmtu x pe ..

Saya bersalin bulan 3 hari tu. Wad kelas 3. Tak boleh pilih. 3 hari 2 malam. Bersalin normal. Rm29😊