Caj Hospital.

Hi semua. Saja lah nak tahu kan, berapa ye range caj bayaran hospital skrg ni? Sama ada utk normal / caeser. Terima kasih yg sudi respon ☺️ #firs1stimemom #3rdtrimester

6 Các câu trả lời

sy dulu bersalin ank first 2022 ... normal + induce ubat ...dduk wad 3 hari rm90+ ank msuk nicu 2 hari + wad biasa 4 hari rm150 ank kedua bulan 4 tahun ni bersalin normal and dduk wad 3 hari rm40 jee ank kne tahan wad 5 hari rm40+

saya bersalin dihOspital kemaman hari tu free.. 5tahun lepas czer dihOspital sama caj rm70 macam tu,anak duk nicu rm54 3hari macam tu..

Saya duduk wad sblom bersalin 4 hri, lepas bersalin 2 hari . Induce belon pastu Emergency cser total rm120 lebih

bersakin normal d hospital serdang, 2021- rm3+ 2024- rm2+

normal biasa rm100 ke bwah je, czer kena standby 300 ..

1mo trước

sama2 awak 🤗

terengganu free shaja.