bayaran untuk bersalin.

Boleh share sikit tak berapa bayaran hospital kerajaan utk bersalin?

12 Các câu trả lời

Rasa nya ikut macam mana cara sis bersalin, biasa klu bsalin normal warded dlm 3hari 2mlm mcm tu, x da lah sampai 100..melainkan sis bsalin cara czer baru caj dia maybe lbh 100 Dan sis pun maybe stay lbh dari 3hari dkt ward.

Kalau hsptal krajaan tmpat sy..kurang dri rm100..tpi kalau kena than bbrapa hri mmang ada tmbahan sikit la byaran..ehhee😅

Hospital seremban..masuk 12tghry discas esoknye..normal gunting sikit Rm78 baby masuk wad kanak2 sbb gbs rm 1.70 je

5y trước

Sis due bile?

Sy free 🐣. Kalau akak ipar aritu kene rm69 ank ke5 normal xjahit

Sye rm50 lbih.. Dduk 5 hri dkt wad lps dliver sbb bby G6PD.

Saya rm50 .. Masuk jam 9 mlm discas 4 ptg esoknya

Kt HTAR klang dlu sy bersalin normal xsmpai rm30 pn..

Saya bersalin 2014. Saya bayar RM38 jr

kerajaan below 100 kalau normal

Tk la Mahal mcm swasta sis...