Kos bajet scan

Assalamualaikum dan hai nak tanya kos scan utk confirmkn pregnant berapa ye sekarang, kena caj sekali daftar kt klinik ke? Harap dpt membantu sebab duk kira2 bajet sekarang ni, tq

7 Các câu trả lời

Bestnyaaa murah2 dekat semenanjung .. sy di sabah confirm pregnancy Rm185 termasuk folic acid and ubat gastrik .. mahal kn 😭

kalau klinik swasta around 50-60 juga sis, tapi saya scan klinik aurora area rumah saya dapat harga rm45 kalau klinik siti rm55.

2y trước

mahalnya 2D rm90😭

depends pd klinik jgk sis..smalam sy scan confirm pregnancy klinik swasta dapat rm39.. survey² klinik lain ada yg rm50

Sonobee murah sis. Scan 2D weekdays rm28, weekend rm33. Nanti tambah rm2 untuk print gambar scan saja

Sy baru pergi scan td utk confirm pregnancy dkt klinik swasta.. sy byr RM65 utk scan & consultation..

Buat dekat Sonobee je sis. Confirm pregnancy scan rm33 klau weekend. Weekdays rm28 klau tak silap

Buat kat sonobee. Pg website dia booking tarikh.