Detail scan.

Assalamualaikum. Nak tanya, kebiasaannya berapa kos untuk detail scan ye?

5 Các câu trả lời

Saya kena rm160.. tapi tk berapa puas hati sb kejap sgt.. sono tknk tunggu pun baby pusing utk tgk nose and mouth dia..

1y trước

Yg sis maksudkan sonobee ke? Sonobee murah kan.. huhu saya buat di klinik , appointment dgn sonographer dia.. sono tu tak berapa puas hati bg saya.. saya pun nak repeat lg 30w nanti

Waalaikumussalam. Sonobee 88rm weekday, 108rm weekend. Boleh book appt online klu ada sonobee branch berdekatan

1y trước

Bergantung pd tmpt kot, sbb yg saya pgi okay. Service klinik cpt sbb kita dh booking so xperlu tunggu. Dan sonographer yg attend saya pun okay, dia scan betul2 dan klu xnmpk dia cari jugak angle sampai nmpk. Kecuali mmg baby yg xnk bg kerjasama lah lps dipujuk2 pun 😂

sonobee online booking trbaik hrga..118 dtail scan+5d ni harga weekday,138 dtail+5d weekend

Kalau rajin survey boleh dalat RM150 + 5D scan skli , Poliklinik Kem Rimba

1y trước

insya'allah akan survey Poliklinik ni.

120 and above. tgok tmpt.

1y trước

ok noted👌