Pampers newborn baby

Assalamualaikum dan hai mommy2 sekalian . Sy due bulan 4 ne . Sy mau tnya kalo mau beli pampers utk newborn ikut saiz atau mcm mana ? Boleh mommy2 bgi pendapat ? ☺️

32 Các câu trả lời

Tgk size baby. NB pampers 0-5kg, Mcm sye ari tu beli 1 pck je NB, selebihnye pakai size S je.

sy hari tu beli pack plng kecik je newborn sbb tkt bby lahir besar, tkt xmuat bby guna hehehe

beli yg newborn 1bag je.. tkut baby cpt bsr.. ala kdai dkt, byk jual pampers 😁😁

Jangan beli bundle. Beli newborn yg 24pcs dulu. Incase tak muat takde la terasa rugi

sy beli huggies nb 1 pek dgn mikubi nb.. due bln 3.. sbb rmai ckp baby kerap berak awl2

5y trước

Sy beli huggies mcm x ok laa.. Mikubi ok sikit..

Macam saya saiz newborn ambil sample dri web pampers & yg lain beli saiz s.

Ada saiz newborn.beli 1 dulu pun ok. Lps tu boleh pakai s kalau baby tak kecik sgt

Wslm..bl NB dulu..tp klu risau baby cepat bsr,blh je bl pek yg skt dulu..

Sya dulu beli saiz new born pack kecik je,lepas tu terus beli saiz s..

Bli NB sis. Baby kuat berak & kncing. 1pack tu xsmpai sblan dh abis. 😅

5y trước

Drypers touch ok sis. Lmbut je. ☺