Pampers Baby

Hai..mau tnya,Pampers apa yg boleh suggest untuk newborn ya..?Agak bingung mau pilih Pampers brand apa untuk baby pkai🤭

2 Các câu trả lời

Pilih je mana2 pampers yg rasa2 berkenan..xpon,beli yg pek kecik2 beli 3 brand lain2..nanti habis senang tukar kalau xserasi..

9mo trước

agak bingung nk pilih brand apa sbb skg kan bnyk yg kita xdpt nk guna brand pampers🤭

Pampers ni macam susu formula. Kena try and error 😊 anak saya pakai petpet & Applecrumby.

9mo trước

owh..ok2..makasih