STRESSSSS😭😭

3 bulan awai x period langsong.. pastu ngurut bila ngurut 3 bulan jugak priod dtg ckit.. cek pregt test xde apa.. rasa bebai jugak la nk cek lg.. takot kecewa.. ada yg tahu tak apa masalah?? Nk pegi cek ke?? Sblom nk pegi cek tu.. ada tak pengalaman mcm nie.. skrg tengah priod tp ckit jugak jenis ketul2 tu.. dah 3 bulan asik ketull2 jeee.. stresss..

10 Các câu trả lời

mkin stress..mkin laa ggu hormon bdn kita.. cuba g klnik o&g atau klnk kshtn biasa...mintk surat untk follow up pakar... sy dlu mcm ni jgk...bila fllw pkar...doc trang stu2 punca x priod......bila trun bert 5kilo....trus priod tratur... n trus fllw smpai nk buat iui...tp x jd...lekat sendiri je

puan, period tu berkait hormon. hormon2 dalam badan ni kebanyakannya sangat berkaitan antara satu sama lain.. stress efek hormon, happy efek, makan efek, tidur efek, semua lah.. puan gi la cek o&g nti terjawab la persoalan puan tu

dulu sy pun mcm tu .. pergi hospital dn check .. sekali pcos .. terus hntr ke o&g .. lebih baik g hsptl utk check .. dalam masa yg sama cuba turun kn berat bdn ..

tiba-tiba jadi macam ni ke sis? cuba check semula apa yg sis makan, berat badan ada berubah mendadak ke tak etc. kadang benda2 tu ganggu hormon kita

Sama mcm kawan saya lebih 3 bulan tak period tp tak pregnant. Doktor check ckp masalah hormon. Ada banyak rawatan dia kena follow up tp dia busy 😅

jumpa doctor. boleh jadi masalah hormon. kalau boleh jumpa pakar o&g. bukan doctor biasa.

Kena check dgn dr pakar. Boleh jadi issue hormone tu.

Better jumpa Dr terus. Bagitau Dr masalah awak ni.

Pegi check dr sis takot PCOS..

kene pi cek