Barang Baby Xbeli Lagi

Assalamualaikum bonda2. Saya cume nak share apa yang saya rasa skrg, lately ni saya rsau sgt kandungan dah masuk 30week brg baby 1 benda pun saya xbeli lagi. Sebab tunggu husband, husband kate nak beli barang baby hujung bulan depan. Klau ikut due date awal thun depan 31.1.20. Saya selalu rsau klau bersalin dlu sebelum beli brg2 baby. Bila tanya husband, ajak beli. Husband kate duit xckup sebab husband bru je tukar kje tempat lain, so saya xnk push dia sgt.husband kata Tggu hujung bulan depan baru ada rezeki nk beli. Mcm mne ni bonda2. Ada ke perasaan mcm saya ni? Ni anak first. Klau boleh saya nak yg terbaik utk dia.

1 Trả lời

Nnt kita beli brg baby yg penting2 dlu, xpya la bnyk sngt dlu, nnti2 pun blh tambah lgi bila gaji , sempat lgi tu beli hujung bln dpn ,