Hye sy 34weeks dah tapi blum lengkap lagi barang baby sebab husband baru kerja sebulan 😣

sekarang ni kerap sakit bahagian perut , blkng dan baby kerap mengeras klau mlm , harap sempatla beli barang baby yg lain seblum bersalin . Due bulan 1/8 ni tapi baby saya masih songsang dan ada gdm 😭😭anak first lgi tu 😣 saya risau la 😓

9 Các câu trả lời

sama laa kite . due 2.8 skrg da nak masuk 35 weeks . da tak larat . asek sakit je kt bahagian bawah . nak packing brg baby pun malas lagi . mood pun tak smpai . awak bole beli yg asas dan penting2 je dlu . baju baby pun klu beli newborn jgn byk2 skjb je pakai . beli skit skit je dlu . nnti bru tmbah skit skit yg lain size pulak . byk kan berckp dan cube pujuk baby supaya die berpusing ye . insyaAllah mane tahu die dgr . ape ape pun smoga semua dipermudahkan dan ade rezeki baby nnti ☺️

Doakan suami awak dimurahkan rezeki sis . Dipermudahkan urusan awak sekeluarga . Beli yang asas dan yang penting dulu . Untuk harian baby guna . Selalu untuk ibu pantang seminggu atau dua minggu baru digalakkan guna set pantang . Masa pantang boleh beli brg tu .

sama sis.. sy due 7/8 brg brg baby ade yg xlengkap lagi.. nk packing bag hospital pun mood main letak2 je.. gaji pun xbpe nak ade sgt ... kerja gaji hari.. suami xkeje plak..

Sama la kita. Due 1/8 ni dan ada gdm. Waktu sy 32weeks baby tak turun tp skrg dh 34weeks baby dh betul2 kt bawah. Nurse kata jgn risau, before 36weeks baby akn turun.

beli yang asas dulu sis terutama untuk masa bersalin nanti. semoga murah rezeki, dipermudahkan urusan & sihat selamat semuanya nanti.

Sokay beli sikit2, asalkan ada yg asas dlu. Sy pun 37w ni br habis beli, br nk pcking huhu..kes duit gaji terhad jgk 😊

Beli yg asas je untuk labour room sis . Sye beli yg basic je , guna duit bkm haritu

semoga murah rezeki. inshallah ada rezeki nanti tu, sabar ye

berat bbt berapa ye...sy pon 34minggu juga