bengkak susu

Assalamualaikum.... Boleh sesiapa yg berpengalaman utk mengatasi bengkak susu... Mne tahu ada yg nk share cara2 utk pulihkan kembali

7 Các câu trả lời

Tuam ais bagi kurang bengkak. Lepas tu tuam suam bagi susu mengalir lancar. Boleh pergi berurut jugak. Tak galakkan letak kobis sebab orang kata kobis tu buat susu kita kering

Sy bengkak lepas bersalin sb 2 hari xbg bby susu sy pam je terua elok,,, pam selagi bengkak smpi bengkak tu xda baru berenti pam,,, memg bnyak dpt susu

Ambil kobis buka sehelai dua. Letak dalam fridge. Dah sejuk letak pula dekat payudara. Dan bagi bra. Ulang la sampai habis sejuk tu dan bengkak

Sy penah bgkak susu smpai demam.. Huhu.. Nak pam pon dh saket.. Letak kubis sejuk, mkn kubis.. N pam.. Jgn biar dia bgkak lagi.. Pam selalu

Waalaikumusalam wbt,ambil kubis kupas lps tu ltk dlm peti aiss sat, terus tmpl dkt situ tpi jngn berlibhn takut kurng plk susu tuu

Sy tuam ngn tunku.. lpastu pam

Letak kobis