Puting bengkak

Assalamualaikum , siapa yg ad pengalaman puting selalu bengkak ( bukan bengkak susu ) mcm mne yea nk buat ? Puting selalu bengkak dan susah nk baik sbb direct susu anak . Bila bg susu tu dye punya sakit sampai ke tulang rasa berdenyut . Mohon bantu jika ad ap2 tips atau petua . Terima Kasih #seriusnanya #firstmom #firstbaby

1 Trả lời

tiap kali lepas dia myusu awak picit puting awak ,amik susu tuh lepas tuh letak kt tempat yg sakit tuh.