sedih

Alhamdulillah slmt bsalin pd 07/10/19 jam6.21ptg..tp bby Kene tahan nicu Sb pernafasannya laju n Kene pakai oksigen..sedih tgk bby,, Mintak jasa baik semua doa kn bby saya sihat n bole keluar ?..

35 Các câu trả lời

semoga dprmudahkn urusannye. n cepat sembuh. ank sy pon sama msuk nicu sbb prnafasan laju. mmg sedih tgok keadaan dy .

5y trước

sama laa. ank sy kene tahan seminggu.. ulang alik g hosp nk bg susu badan..

Sabar ye sis.. Sy dulu ank no2 pun cmtu.. Alhmdulillah ank sihat n now da 5y pun.. Jgn stress2 n Sedeh k.. Doa byk2.. Positif k..

5y trước

insya-Allah ..terima kasih sis

Sabar ye mommy insya Allah smg di permudahkan segala urusan dan baby cpt sembuh blh blik aamiin

Alhamdulillah Tahniah sis.. selamat berpantang.. semoga dipermudahkan segala urusan Amin 🤲

Insyallah Semoga urusan baby sis dah sis d permudah kan..jgn stress ok..sama2 Kita doa Kan.

Aamiin mudah-mudahan baby cpt sihat dan dipermudahkan segala urusan sis...

semoga semuanya dipermudahkan..bby kuat tu..mommy kena kuat okay 💪🏼

5y trước

Amin..terima kasih

semoga Allah permudahkan segalanya ... inshallah baby sis sehat2

Alhamdulillah.. Dah selamat bersalin. Semoga baby cepat sembuh..

Semoga baby sis baik2 je ye....sabar ye sis...takde apa2 tu....