Ruam susu atau Eczema?

Assalamualaikum. Anak saya baru usia 1 bulan 7 hari dan ini anak pertama saya. Dah 2 minggu ruam kat pipi dia tak hilang. Saya search di apps ni dan ramai suggest bedak agnesia tapi makin teruk pula. Saya letak bepanthen pun sama. Kawan cakap ni eczema. Betul ke? Saya belum mampu lagi nak pergi klinik. Apa solution ibu ibu ye selain ke klinik? #1stimemom #firstbaby #seriusnanya #pleasehelp

Ruam susu atau Eczema?
20 Các câu trả lời

Kena letak moisturizer lotion kat pipi tu sbb nampak kering sangat tu 😢 Boleh cari kat farmasi moisturizer lotion for baby

4y trước

Atopiclair, cuba sbb ni non-steroid lotion