Susu Anak

Assalamualaikum, alhamdulilah saya sudah pregnant anak kedua dan sudah masuk 2bulan. Anak pertama bila dgn sy susah nak minum susu botol. Sy da try ajar minum fresh milk kotak pon masih taknk. Apa sy perlu lakukan utk elak dia menyusu badan lg. Malah HB sy mmg low setiap kali pregnant ?

1 Trả lời

Awak yg kna tegas,biar dia nangis jgn bg susu bdn..klu dia msh nak,bubuh lada sulah kat puting atau yg pahit spya ank taknak myusu bdn..