hi ibu terlambat ke sy ajar anak botol

anak baru masuk 3bln sy dpt tawaran kerja yg sy nak..sy mmg nk kerja.. lg sebulan kena masuk.. terlambat sgt ke sy ajr anak guna botol susu? dia menyusu badan je selama ni... sempat ke nk ajr dia

3 Các câu trả lời

Tiada istilah terlambat sis. Saya 2 minggu sebelum nak masuk kerja baru ajar baby bottle feeding. Tipsnya awak kena banyakkan bersabar dan jangan give up. Boleh research jenis botol, jenis pam (kalau belum beli), cara penyimpanan EBM. Ada akaun social media tak? Kalau ada lagi senang. Awak follow certified lactation counselor (LC) yang ada. Belajar dari video senang faham. Antara LC di IG/TikTok/FB - Puan Nad Masrom - Puan Ika Nabella - Puan Owh Dydiana Follow juga page berkaitan breastfeeding -@bestnyamenyusu [email protected] *Ada banyak lagi sebenarnya. Eventually awak akan jumpa bila browsing/searching. Good luck🌹

5mo trước

tq sis.. belom beli botol sebab rambang mata lagi.. pam manual ada tp x sempat guna...

bley je nk ajar.. tp kne ingt, bkn skali ajar anak, anak nk mnum.. kne byk sabar & kdg2 kne byk try n error jnis2 botol susu yg anak nak..

5mo trước

tq sis.. kena try satu satu ke.. sempat ke sebulan sis

semoga membantu sis

5mo trước

tq sis..sy baru beli botol2 kecik buat simpan susu