Minum fresh milk cirit birit

Assalam nak tanya sblum pregnant saya mmg hari2 minum fresh milk sbab mmg sejenis suka minum susu. Tp sejak tau pregnant ni bila minum je fresh milk akan perut memulas pastu buang air besar mesti mcm cirit birit bau mcm susu.. kenapa ye?

2 Các câu trả lời

sama laa awak. saya pun hari tu beli susu dutch lady yg kotak besar yg low fat. tiap malam rasa sakit perut terus sekaligus sakit pinggang dibuat nya. pergi toilet tahan sakit last2 buang air besar lepas ceret beret. 😅 mungkin tak sesuai untuk kita yg tgh pregnant ni kot.

1y trước

yaa. ramai yg cakap mcm tu. lagi2 mcm saya ni sbb dulu ada sejarah miscarriage juga. masa tu saya gdm saya tinggi. risau pulak pregnant yg skrng ni. 😅

mgkin xsesuai msa pregnant ni.....

1y trước

Alahaii. Nak minum susu tepung tin tu tp takut tak sesuai takut sangkut gdm pula.