Baju mengandung

Assalamualaikum ada x sini yg ada baju mengandung muslimah terpakai n nak sedekah kan?saya nak beli x mampu +husb x bagi..baju2 semua dah x muat..ni no saya 0143289664 Kalo ada yg sudi wasap la..

12 Các câu trả lời

Kesiannya awak. 😢 Maaf saya takde baju pregnant sbb tak sempat nak perut besar sbb gugur. Kalau boleh, lepas awak bersalin nanti, cuba buat kerja sambilan. Buat dropship ke, ambik upah jahit ke. Sekurang2 nya awak ada duit sendiri. Lagi satu, kita tak tau jodoh kita panjang mana (minta dijauhkan), sekurang2nya ada bekalan utk masa depan kita & anak2 lagi awak pun selalu meluah pasal suami awak kan. Semoga urusan awk dan anak2 dipermudahkan & dimurahkan rezeki selalu ameen

suami awak ni mengundang betul ya. baju bini tak muat pun tak dibagi nya beli. sampai bini kena meminta kat org. besar betul dugaan awak ni kena hidup dgn suami jenis gini dari ank 1st smpai now. saya doa allah permudahkan urusan dan kuatlan hati awak ya. semoga awak jumpa jalan utk hidup bahagia dgn anak2

dulu sy masa pregnant, beli dua helai je baju maternity.. yg lain, pakai blouse size besar.. yg mmg sedia ada sbb jenis sy mmg suka yg longgar dan besar.. kat rumah, pakai tshirt biasa je yg size besar.. takkan suami sis tak bagi.. dala sis tgh pregnant.. semoga dipermudahkan urusan sis..

10mo trước

Awk bgtaula dia dh xmuat mcm mane nk pakai. Ni bukan membazir Allah kalau nk bersederhanapun jgnla sampai gitu. Tau hukum membazir tp xkn nk keluar pakai baju ketat dia jgk berdosa xbelikn baju utk awk.

semoga murah rezeki.. sorry takleh bg apa sbb sy pun takde beli baju khusus pregnant, masa hujung2 pregnant pakai dress yg masih pakai sampai skrg, skirt dgn seluar pakai yg masa tak pregnant jahit pinggang pastu masa pregnant tetas balik jahitan tu pastu jahit balik lepas bersalin

Salam puan Baju saya ada kat rumah sewa Nanti saya balik sana saya contact puan ya Baju tu bahu 17inci Saya tak alter apa-apa pun.. tapi puan boleh pakai sampai 9 bulan sebab getah kain dia adjustable..

waalaikumussalam .. Allahuakbar kesiannya ..maaf sis Sy pun dah tak ada baju size besarr untuk diberi ..kerana Sya baru je sedekah baju pada org haritu ..

Alahai kesian dgr. Tp x dpt nk tlg sbb sy pn mmg x pakai baju mengandung. Mmg jenis pkai baggy shirt/blouse lgpun perut x besar

Beli kt bundle j sis baju tshirt baju saiz xxl rm3 rm5 sy pon pkai bju bundle tshrt biasa tu j..

Allah kesiannya k sis

ada , bole wsap sy sis

10mo trước

Cuba awak wasap nombor dia. Dia ada bagi nombor tu