7.7

Assalamualaikum, ada tak yang sama due dengan saya 7.7 ?? Ada yang dah bersalin ke?? Berapa weeks ye uolls bersalin.. N sekarang ni ada tanda2 apa yaa? Saya belum ada tanda2 lagi.. Moga Allah permudahkan urusan bersalin nanti. Nervous 😢

2 Các câu trả lời

Lebih kurang dgn due date sy. Tak bersalin jugak ni. Baby seronok duduk dlm perut kot sbb boleh makan macam2 😄

3/7 .. Blum bersalin lagi .. Dh start rasa sakit kt bawah perut .. Tpi tkde turun tnda2 nk bersalin .. Huhuu