FPP

Assalamualaikum, ada tak kat sini yg ambik FPP ? boleh kongsi pengalaman dan prosedur tak ? TQ

1 Trả lời

Wsalam sy pernah nk try amek tp xjd.. Just g Bhg fpp tu utk rgstr n book slot appointment dgn Dr pakar.. Sy tk jd amek tu sbb time tu slot Dr perempuan dah penuh so xley pilih.. N klu fpp utk bersalin apa sume katil mmg confirm ada la.. Bilik dia lain sket tk silap

5y trước

Erm tk pasti pula tp sy rasa klu awl sgt pun diorg tk terima sbb ramai kan so slot ngan doktor pakar tu akan sesak nnt if ramai yg dftr awl... Tp bg sy sama je if amek fpp or just normal.. Sbb hospital kerajaan.. Stil ramai yg bersalin kan.. So xde la priority sgt sy rasa.. Means layanan fpp bukan lah cam swasta.. Takut org assume fpp tu cam kat swasta