Fpp waktu covid

Hi mommies. Ada tak yg kat sini ada pengalaman bersalin fpp kat hospital kerajaan waktu covid ni ? Boleh ceritakan pengalaman tak ? Saya bakal bersalin bulan 12 ni jadi tak tau sama ada fpp ada ke tak

2 Các câu trả lời

saya bersalin hospital sungai buloh bulan 4 , time tu satu family besar husb kene quarantine, saya dengan husb pun sama tapi saya rasa contraction before saya kene quarantine then it suppose to bersalin dekat hosp serdang tp sebab saya contact rapat kene emergency czer dekatk hosp sungai buloh, sorang2 time tu and saya berpantang di AIRBNB sebab takboleh balik rumah husb kene quarantine , 2w pantang sorang husb takde, dekat hosp pun 3 hari kene tahan sebab result swab test anak dengan saya tak keluar lagi tapi alhamdulillah negative time tu, hosp kerajaan takde siapa boleh teman apa lagi kalau berkenaan dengan kes covid nurse pun bg makanan and ubat luar pintu ward je kene jalan amik sendiri even baru lepas operation .. so stay safe mummy2 out there ❤️❤️

sy due bulan 10, dh book fpp putrajya since bulan 3 lagi, bila nk dekat trikh appointment diorg mesej sy for temporary fpp putrajaya tutup. mybe awk boleh call dlu hospital awk nk buat fpp tu tny :)